Haber

Yol Çalışmaları Nedeniyle Trafikte Dikkatli Olun

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre Ümraniye-Şile yolu 12-13. Köprü imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki peronunda bulunan sol şeritler trafiğe kapatılarak trafik akışı diğer şeritlerden sağlanıyor.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24’üncü kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılırken ulaşım çift yönlü (gidiş-dönüş) Yeniçağa-Mengen istikametinden gerçekleşiyor.

TAG Karayolu Narlı-Nurdağı kavşakları 17-21. kilometre, üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikametinden şerit aktarımı yapılmakta olup, Gaziantep istikametinden çift taraflı ve denetimli olarak ulaşım sağlanmaktadır.

Çorum Çevre yolunun yeni İskilip kavşağı 0-2. kilometre ve 4-5. Bu kısımlarda yol yapım çalışmaları devam ettiği için bu kısımlarda kontrollü ulaşıma izin verilmektedir.

78-131 Antalya – Alanya devlet yolu. kilometre, BSK onarım, Göle-Ardahan devlet yolu 40-41. Kilometrelerce yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücüler trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmek zorunda.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. kilometre, Nevşehir-Aksaray yolunun 4-10. kilometre ve Muğla-Denizli yolunun 18-20. Yol yapım çalışmaları nedeniyle bu kısımlarda ulaşım bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü olarak yapılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu