Teknoloji

Türkiye’deki Galaxy S23 modellerine 5G desteği geldi

ensonhaber.com

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikte merakla beklenen Galaxy S23 modellerini görücüye çıkardı.

Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra olmak üzere üç farklı modelden oluşan seri, şirketin kendi ülkesinde oldukça başarılı ön sipariş rakamlarına ulaştı.

Türkiye’deki Galaxy S23 sahipleri 5G kullanabilecek

Samsung Galaxy S23 serisi Türkiye’de 5G desteğine kavuştu. Galaxy S23 serisi kullanıcıları, İstanbul Havalimanı’nda 5G ağına bağlanabilecek.

5G teknolojisi Türkiye’de henüz 5G teknolojisine geçiş yapmadı ancak pilot çalışma kapsamında İstanbul Havalimanı’nda üç operatör tarafından 5G şebekesi sunuluyor.

Galaxy S23 Series, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri 2023 yılı sonuna kadar 5G desteği alacak. Diğer Samsung Galaxy modellerine ise bir sonraki aşamada 5G desteği sunulacak.

Samsung’un Galaxy S23 5G serisi, Türkiye’de 5G altyapısının geliştirilmesine ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmada öncü bir rol oynuyor.

İstanbul Havalimanı’nda başlayan 5G takviyesi, önümüzdeki dönemlerde diğer alanlara ve Samsung Galaxy modellerine yaygınlaştırılacak.

Böylece, daha fazla kullanıcı hızlı internet bağlantısının ve düşük gecikme süresinin avantajlarından yararlanacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu