Ekonomi

Sealed Air hisseleri ilk çeyrek kazançları ve gelirlerindeki artışla %7 yükseldi

CHARLOTTE, N.C. – Sealed Air Corporation (NYSE:SEE) etkileyici bir ilk çeyrek raporu yayınlayarak analist beklentilerini aştı ve 0.78 dolarlık düzeltilmiş EPS ile tahmin edilen 0.53 dolardan 0.25 dolar daha yüksek bir performans sergiledi.

Şirket ayrıca, 1,28 milyar dolarlık konsensüs tahminine karşılık 1,33 milyar dolar ile gelir tahminlerini de aştı. Hisse senedi, yatırımcıların kazanç ve gelir artışına tepki göstermesiyle %7,4 oranında yükselerek haberlere olumlu yanıt verdi.

Şirketin güçlü performansı, CTO2Grow programından elde edilen tasarrufların yanı sıra Gıda segmentinde beklenenden daha yüksek talebe ve Koruyucu segmentte hacim istikrarına bağlandı.

SEE’nin geçici Eş CEO’su ve COO’su Emile Chammas, ticari yeniden yapılanmanın etkisinin altını çizerek, bunun pazar uygulamalarında iyileşme sağladığını belirtti. Geçici Eş CEO ve CFO Dustin Semach, şirketin sağlam bir işletme modeli ve devam eden işletme sermayesi iyileştirmelerini yansıtan güçlü serbest nakit akışı üretimini vurguladı.

Bir önceki yıla kıyasla net satışlar %1 oranında hafif bir düşüş gösterirken, hacimler sabit kaldı. Bununla birlikte, net kazançlar %33 gibi önemli bir artış gösterdi ve düzeltilmiş FAVÖK %4 oranında büyüdü. Şirketin yılbaşından bu yana faaliyetlerinden elde ettiği nakit akışı %141 oranında artarken, serbest nakit akışı bir önceki yıl negatif 13 milyon $ iken 78 milyon $’a ulaştı.

İleriye dönük olarak SEE, 2024’ün ikinci çeyreği için EPS’nin 0,60 ila 0,70 $ arasında olmasını bekleyerek 0,70 $’lık konsensüs tahmininin altında bir öngörüde bulundu. Gelirlerin ise 1,33 milyar dolar olan beklentinin altında kalarak 1,3 milyar dolar civarında gerçekleşmesi bekleniyor. Şirket, 2024 yılının tamamı için, orta noktası 2,84 dolarlık konsensüsün altında olmak üzere 2,65 ila 3,05 dolar aralığında EPS ve orta noktası da beklenen 5,4 milyar doların altında olmak üzere 5,2 ila 5,6 milyar dolar arasında gelir tahmininde bulunuyor.

3. parti reklam. Investing.com’un sunduğu veya önerdiği bir teklif değildir. Feragat detaylarına buradan bakın veya reklamları kaldırın

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

haberbismil.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu