Teknoloji

Lies of P: Dengeleme Güncellemesi İçin İlk DLC Tanıtıldı

 
Oyunun yönetmeni Jiwon Choi tarafından sunulan görüntülerde, Lies of P’nin 19 Eylül’deki resmi çıkışından bu yana gidişatı hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Burada, ilk indirilebilir içeriğin yanı sıra, resmi oyun müzikleri hakkında ayrıntılar ve daha fazlası yer alıyor. iletildi. Ayrıca oyunculara yakın zamanda oyundan neler bekleyebilecekleri konusunda da bilgi verildi.
 
Choi, Lies of P’nin ilk ayda bir milyon adet satması nedeniyle hayranlara teşekkür etti. Bu teşekkürün ardından oyun için yapılacak dengeleme değişikliklerinden bahsetti. Kasım ayında gelmesi beklenen güncelleme, silahlar ve karakterlerde önemli değişikliklerin yanı sıra oyunun ilk aşamalarındaki zorluğu azaltacak bazı yenilikler de getiriyor.
 
 
 
Öte yandan geliştiriciler, bu satış başarısını elde eden oyunculara teşekkür etmek amacıyla yeni bir kıyafet, gözlük ve şapka sunmayı hedefliyor. Bunları ayrı ayrı da donatabilirsiniz.
 
Lies of P şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam ve Microsoft Store aracılığıyla) ve Mac için Mac App Store aracılığıyla edinilebilir. Oyunu Xbox Game Pass hizmetinden de oynayabilirsiniz.
 
Yönetmenin mesajı
 
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu