Haber

Kayserispor Fenerbahçe maçı sonrası

SporToto Muhteşem Lig’in 24. haftasında Yukatel Kayserispor’un teknik direktörü Çağdaş Atan, konuk ettiği Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olurken, güçlü bir rakiple karşılaştıklarını ve ayakta kaldıklarını kaydetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Atan, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Karşılaşmanın koşu mesafesi, korner ve şut gibi istatistiklerinde geri kalmadıklarını kaydeden Atan, “İlk yarı çok verimli olduğumuz ama ikinci yarıda daha az verimli olduğumuz bir maç oldu. Maalesef kaybettik. İlk yarıda oyuncularım kendilerine söylenen her şeyi yaptılar. Rakip yarıda 13 top “Kazandık ve ardından geçiş oyunlarıyla pozisyona girdik. Aslında maç tam da planladığımız ve istediğimiz gibi geçti ama kaliteli vuruşlara teslim olduk diyebilirim.”

“Özellikle Ferdi Kadıoğlu’nun attığı ikinci gol muhteşemdi. Tebrikler.” Atan, “Fenerbahçe 1-0’ın verdiği avantajla biraz daha özgüvenli duruyor.

Güzel bir maçın geride kaldığını ifade eden Atan, “Aslında Fenerbahçe’ye her alanda karşılık verdiğimiz bir maç oldu. Galibiyetlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyor, bundan sonraki lig macerasında başarılar diliyorum. Buraya gelen Kayserispor taraftarları da takımlarını şevkle ve centilmence desteklediler.” sözlerini kullandı.

ilgazhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu