Haber

İstanbul Gaziosmanpaşa’da borç tartışması sırasında silahlı saldırı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da borç nedeniyle çıkan tartışma sırasında, caddede seyir halindeyken alacaklısını başka bir araçta gören şüpheli, kendisini vurarak öldürdü. Şüphelinin aracından inerek alacaklısına saldırdığı, elindeki silahla alacaklısına ateş ettiği o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 911 sokakta meydana geldi. İddiaya göre Mikail D., daha önce borç sorunu yaşadığı Semih K.’yi yoldaki başka bir araçta gördü. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine Mikail D., silahla araçtan inerek Semih K.’yi vurdu. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı Semih K. hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis ekipleri güvenlik önlemi alarak bölgede inceleme yaptı.

Saldırıda yaralanan Semih K.’nin olaydan önce ağabeyinin arkadaşı Mikail D.’nin evine giderek kendisini sorduğu ve araç kullanırken başka bir araçta gördüğü alacaklısına “Seninki” dediği öğrenildi. Serdar abinin borcu var, sen ödeyeceksin” demesi üzerine taraflar arasında tartışma çıktı.

Öte yandan yaralanarak hastaneye kaldırılan Semih K.’nin daha önce 9 sabıka kaydı bulunan ve olay sırasında üzerinde 3.11 gram uyuşturucu madde ele geçirilen, olayı işledikten sonra olay yerinden kaçan şüpheli Mikail D.’nin ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi. 17 önceki sabıka kaydı. öğrendi.

Polis, olayın ardından kaçan şüpheli Mikail D.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olayı gören esnaf Soner Sansar, “Ben o sırada müşteriyle ilgileniyordum. Silah seslerini duyunca dışarı çıktım. Biz dışarı çıktığımızda olay hâlâ devam ediyordu. Ne söylendiğini duymadık. Aniden birisi yukarı doğru ateş etti. Ardından diğer kişinin ayaklarına doğru 5,6 el ateş etti. “Silah sesini duyunca önce havaya ateş etti, ateş etmeye devam etti ve dışarı çıktı. Dışarı çıktığımızda bunu böyle gördük. Yaralı yerde yatarken, önündeki kişi de ateş etmeye devam etti” dedi. – İSTANBUL

haber-seydisehir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu