Haber

Ekrem İmamoğlu’nun TikTok’ta K-Pop’a kalp yaptığı anlar viral oldu ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim dönemi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim sürecinde çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu, her gün birden fazla şehirde vatandaşlarla sokak ortasında geliyor. Maltepe Sahili’nde kendisiyle TikTok videosu çekmek isteyen Yasemin isimli genç kızı kırmayan İmamoğlu’nun görüntüdeki K-pop kalp yaptığı anlar viral oldu. Haydi birlikte izleyelim!

Millet İttifakı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu sürece destek veren en değerli isimlerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu.

Mansur Yavaş ile farklı şehirlerde düzenledikleri görüşme, son günlerin en dikkat çeken yanlarından biri.

Mitinglerini sürdüren Ekrem İmamoğlu, bir günde birden fazla şehirde olmaya çalışıyor. Bu arada kendisiyle sohbet etmek isteyen kimseyi gücendirmediği de elbette sosyal medyadaki görüntülere yansıdı.

Geçtiğimiz gün Maltepe’de vatandaşlarla bir araya gelen İmamoğlu’nun “İstanbul İçin Yeni Bir Başlangıç ​​Buluşması” adlı toplantıda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Miting aşırı kalabalık olduğu için basına yansıdı. Metrolar, toplu taşıma ve Maltepe sahili doldu.

Maltepe mitingine katılan Yasemin isimli genç kız, TikTok’ta viral olan görüntülerin ortasında son derece kibar bir şekilde Ekrem İmamoğlu’nun yanına giderek onun isteği üzerine birlikte video çekti.

Videoda sadece kendini çekmeye başladı ve ‘Efendim video çekebilir miyiz’ dedi. Ekrem İmamoğlu, izin isteyen Yasemin’in tatlılığına elbette hayır diyemedi. Kendisinden Kore Pop kalbi yapmasını isteyen genç kızla kamera karşısına geçen İmamoğlu’nun bu anları, sosyal medyada K-Pop dinleyicilerinin yüreklerini eritti.

Ekrem Lider öğrendiği işaretin “seni seviyorum demek” olduğu için “Ben de” dedi. Biliyorum, bu çok tatlı bir işaret. Seni öpüyorum, seni seviyorum. Harikasın.’ Yasemin’in yanından ayrıldı. Yasemin, Ekrem İmamoğlu ile vedalaşırken, ‘Biz de sizi seviyoruz, görüşmek üzere’ dedi. söz konusu.

Ardından bu anları TikTok’a kaydetti, “Sizce Ekrem İmamoğlu’na kpop kalbini öğrettim mi?” yazdı ve paylaştı. Ekrem İmamoğlu, resmi TikTok hesabı üzerinden bu videoya Korece kalp emojisi atmayı ihmal etmedi. Tatlı hareket.

216 bin 200 izlenme alan video 18 bin 200 beğeni aldı. Son günlerde kalp atan siyasi figürlerin videoları gündem olurken, Ekrem İmamoğlu’nun tek seferde K-Pop kalp yapma becerisi takdir topladı. Görüntünün altı, Yasemin’in güzelliği ve tatlılığının yanı sıra Ekrem İmamoğlu’nun bu hareketine övgülerle doluydu.

Yasemin’in paylaştığı bu tatlı görseli şöyle bırakalım:

atabeyhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu