Haber

Avcılar’da İşyeri Yangını: 4 İşyerinde Hasar Görüldü

AVCILAR’da açılışa hazırlanan tek katlı iş yerinde yangın çıktı. Çatıda başlayan yangında 4 iş yeri kül oldu.

Yangın, Avcılar Tahtakale Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi ile Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi’nin kesiştiği noktada açılışa hazırlanan iş yerinde saat 16.00 sıralarında çıktı. Şu anda tek katlı iş yerinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Rüzgarın etkisiyle alevler çatıyı tamamen sardı. Bu sırada iş yerindeki işçi dışarı çıkmaya başladı. Olay yerine Avcılar ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye grubu, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri çatıyı saran alevlere müdahale etmeye başladı. Yangının çıktığı binanın çevresinde bulunan iş yerleri de alevlerden etkilendi. Bitişikteki site sakinlerinden bazıları da dışarı çıktı. Dumandan etkilenen 5 kişinin tedavisi olay yerine gelen ambulanslarda yapıldı.

“YANGIN TÜPLERİNİ ALANA KADAR YANGIN BÜYÜYÜYORDU”

Yangının çıktığı bölgede esnaf olan Ahmet Şahin, “Biz yan tarafta bir pastaneyiz. Yangın üst kattan başladı, yangın söndürücüleri alana kadar yangın büyüdü ve biz onları yakalayamadık. .Sıcak bir rüzgar var 5 dakika içinde hepsi yandı.İçeriden insanlar çıktı ve yangın daha sonra yayıldı.”

Yangının görgü tanıklarından Muhsin Ünlüsoy, “Köşede başlayan yangın 3-4 dakika içinde rüzgarın etkisiyle dumanla kaplandı. İçeriden 7-8 çalışan çıktı. 3 iş yeri.” görünür, ancak bunlardan biri oldukça etkilendi.” dedi.

Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü. Açılışa hazırlanan iş yerinde çıkan yangının çıkış nedeni polis ve itfaiye ekipleri tarafından araştırılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu