Yaşam

Kısmetse Olur’da Burak, Şeyda’ya kamera önünde şiddet uyguladı

Öykü Serter’in sunuculuğunu yaptığı YouTube kanalında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmacılarından Burak, dans ederken kaybettiği kız arkadaşına şiddet uygulayarak kolunu sıktı.

ONU KENDİNE ÇEKİP KOLUNU SIKTI

Yarışmada aşk yaşayan Şeyda ile Burak arasında gergin anlar yaşandı. Kız arkadaşının herkesin önünde dans etmesinden rahatsız olan Burak, hızla yanına gelerek Şeyda’yı önce sert bir şekilde kendisine doğru çekti, ardından kolunu sıkarak kulağına bir şeyler söyledi. Sevgilisinden gördüğü şiddet karşısında yaşadıklarına şaşıran Şeyda, Buse’nin kolundan tutarak yanına giderek olayı anlattı.

İZLEYİCİLER ÇILGINA ÇIKTI

Olayın ardından sakinleşen Burak, “Seni bilerek incitmedim. Sinirlendiğimde tepkimi göstermek zorunda kaldım” derken Şeyda, “Tamam” diyerek konuyu kapattı. Kamera önünde yaşanan kadına şiddet olaylarına yapım şirketinin sessiz kalması ve yarışmacının herhangi bir ceza almaması seyirciyi öfkelendirdi. Burak’ın diskalifiye edilmesi gerektiğini söyleyen izleyiciler şu soruyu sordu: “Kör müsün? Reyting varsa sorun yok değil mi?” ve “Görüntüleri izleyince kanım dondu” yorumları yapıldı.

İşte görüşlere ilişkin bazı yorumlar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu