Yaşam

İnegöl’de Yarıyıl Tatili Dolu Olacak

Eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatiline girerken İnegöllü çocuklar tatillerini İnegöl Belediyesi ile dolu dolu geçirecek.

İnegöl Belediyesi’nin yılın her döneminde farklı etkinliklerle düzenlediği toplantılar yarıyıl tatilinde de devam edecek. 20 Ocak Cumartesi günü Oyun Arkadaşım adlı çocuk tiyatro oyunuyla başlayan yarıyıl tatili etkinlikleri, 6-12 yaş arası çocuklara sunuldu. İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı “Oyun Arkadaşım” adlı tiyatro oyununu çocuklar kahkahalarla izledi. Ekip Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde sahneye çıktı.

 

BELEDİYE BAŞKANI TABAN’DAN ETKİNLİKLERE DAVET

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yıl boyunca farklı etkinliklerle her yaştan insanla bir araya geldiklerini, yarıyıl tatilinde de çocukların eğlenebileceği programlar hazırladıklarını belirtti. Lider Alper Taban, ”İnegöl Belediyesi olarak çocuklarımızın her zaman yanındayız. Sömestr boyunca çok çalıştılar ve artık sömestr tatilinde dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiler. Beş farklı etkinlik düzenleyerek 6-12 yaş arası çocuklarımızla birlikte olacağız. Tüm çocuklarımızı etkinliklere bekliyoruz. “Güzel bir tatil geçirmenizi dilerim” dedi.

 

2 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

İnegöl Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel hazırladığı 6-12 yaş grubuna yönelik 5 farklı etkinlik, 24 Ocak’ta başlayıp 2 Şubat 2024’te sona erecek.

 

OLAYLAR;

24-25-26 Ocak tarihlerinde Kültür Bakanlığı Çömlekçilik Ustası Salim Yaşar’ın eşlik edeceği Çocuk Çömlekçilik Atölyesi, 11.00 – 13.00 ve 14.00 – 17.00 saatleri arasında Kent Müzesi’nde iki oturum halinde gerçekleştirilecek.

26 Ocak Cuma günü saat 14.00’te Türk Gölge Oyunu Karagöz’ün Rüyası Kent Müzesi Konferans Salonu’nda sergilenecek.

Burhan Öztoprak Balon Gösterisi 27 Ocak Cumartesi saat 14.00’te Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde.

30-31 Ocak – 01 Şubat tarihleri ​​arasında iki oturumdan oluşacak “Kapı Süsleme Yapımı, Geri Dönüşüm Atölyesi” baskı tasarım atölyesi İnegöl Belediyesi Kent Müzesi’nde çocuklarla buluşacak.

Olaylar; 2 Şubat Cuma günü saat 14:00’te Kent Müzesi Konferans Salonu’nda Türk Gölge Oyunu Karagöz’ün Altın oyunuyla sona erecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu