Haber

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP’li vekilin TSK’ya yönelik iftirasını kınadı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) hakkındaki iddialarına ilişkin, “Bu iftiranın sahibi, devletin, vatanın, milletin, bayrağın, ezanın düşmanı olan kafirlere lanet okumaktadır. Bunun hesabını kanun önünde vermeli.” Dokunulmazlığının derhal kaldırılması gerektiğini ifade ediyorum.” Bir açıklama yaptı.

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik ileri sürdüğü bazı iddialara ilişkin olarak, bir milletvekilinin terör örgütlerinin üslubunu aşan çirkin bir şekilde Türk Silahlı Kuvvetlerine iftira attığını belirterek, Ermenistan ve Yunanistan.

Kullanılan sözlerin hain ve düşmanca olduğunu belirten Destici, şöyle konuştu:

“Öncelikle adı ‘Cumhuriyet’ kelimesiyle başlayan söz konusu şahsın partisine, ardından adı ‘ay yıldız’ rozetini taşıyan Gazi Meclisimize, içlerinde hainlerin olmaması gerektiğini hatırlatmak isterim. milletine, devletine, devletinin kurumlarına düşmanlığı yaşam biçimi edinmiş safları.

Bugün üniforma giysek de giymesek de, Türk milletinin her ferdi, her Türk çocuğu, yaşı, cinsiyeti, etnik kökeni ne olursa olsun, hayatı boyunca Mete Han’ın kurduğu Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bir üyesidir. Onun için bu alçak iftira sadece kahraman silahlı kuvvetlerimize değil, tüm milletimize atılmıştır.”

Destici, Türk milletini “büyük” kılan en önemli faktörlerden birinin, öncelikle inanç ve değerlerine bağlılığı, sonra da ordu-millet olması olduğunu vurgulayarak, “Dolayısıyla bu iftiranın sahibi, bu iftiranın sahibi, bu iftirayı yapan kafiri lanetlemektedir. devletin, vatanın, milletin, bayrağın ve ezan düşmanıdır ve bunun hesabını hukuk önünde mutlaka verecektir.” Bunun için dokunulmazlığının bir an önce kaldırılması gerektiğini belirtiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

haber-hassa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu