Haber

Başkan Beyazgül depremzedelerin yanında

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Şanlıurfa’da da yıkıma ve can kaybına neden oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, depremin ilk anlarından itibaren vatandaşların yanında yer alarak, acılarına su serpmeye çalıştı.

Depremzedeler için tüm ekibini seferber eden Önder Beyazgül, belediyeye bağlı alanların bir an önce açılması ve gerekli ihtiyaçların giderilerek vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi. Halk Ekmek fabrikasının kapasitesini 400 bin ekmeğe çıkarıp vatandaşlara sıcak ekmek ulaştırmaya çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan aşevleri ve belirlenen alanlarda çeşitli ikramlarda bulundu. Çorba ikramına ara vermeden devam eden gruplar, Halk Ekmek fabrikasında üretilen ekmekleri kızartarak vatandaşların beğenisine sundu.

Başkan Beyazgül, vatandaşları tek tek ziyaret ederek ilgilendi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi ve ALO 153 Bağlantı Merkezi’ni ziyaret eden Beyazgül, bir gecede üretilen 400 bin ekmeğin bu sıkıntılı günlerde değerli bir sorunu çözdüğünü belirtti. – ŞANLIURFA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu