Yaşam

Avatar: The Last Airbender’ın Yeni Netflix Uyarlaması İlk Fragmanı Yayınlandı

Daha önce 2010 yılında M. Night Shyamalan’ın canlı aksiyon uyarlaması denemesi yaptığı Avatar: Son Hava Bükücü, 22 Şubat 2024’te yayınlanacak yeni Netflix yorumuyla dizinin imajını kurtarmaya kararlı görünüyor. yayınlanan ilk fragmanda bunu açıkça görüyoruz.

Avatar: Son Hava Bükücü TV dizisi fragmanı:

Diziye aşina olmayanlar için Avatar’ın dünyası, insanların dört elementten birini (su, toprak, ateş veya hava) bükme (kontrol etme) yeteneğine sahip olduğu bir dünyadır. Ana figür olan Avatar, dört elementin tümünü bükme konusunda eşsiz bir güce sahiptir.

Hikaye, Ateş Ulusu’nun dünyayı fethetmesinden bir yüzyıl sonra, Su Kabilesi’nin ayakları yere basan gönül yarası kardeşleri Katara (Kiawentiio) ve Sokka (Ian Ousley) tarafından Aang (Gordon Cormier) adlı bir Hava Göçebesinin keşfedilmesiyle başlıyor.

Aang’ı Avatar olarak tanıyan üçlü, Ateş Ulusu lideri Ozai’nin (Daniel Dae Kim) zalim yönetimine direnmek için hava dışı unsurlarda ustalaşma arayışına girer. Ozai’nin sürgündeki oğlu Prens Zuko (Dallas Liu), Aang’ı yakalamaya kararlıdır.

Avatar: Son Hava Bükücü oyununun yeni fragmanı yayınlandı!

Netflix’in Avatar: The Last Airbender’daki ilk canlı aksiyon girişimi hayal kırıklığıyla karşılandı, ancak yayın hizmeti, Sleepy Hollow ve Nikita’daki çalışmalarıyla tanınan dizi sorumlusu Albert Kim’in yönettiği bu yeni uyarlamayla gidişatı değiştirmeyi umuyor. Fragman, bükme elemanlarının görsel olarak büyüleyici dünyasına bir bakış sunarak hayranlara sevilen seriye yeni ve sadık bir bakış açısı vaat ediyor.

Özellikle One Piece’in son canlı aksiyon uyarlamasının başarısı göz önüne alındığında Netflix için riskler yüksek. Yayın hizmetinin Avatar’a yönelik yüksek beklentileri karşılaması ve M. Night Shyamalan’ın önceki başarısız girişiminden kaynaklanan endişeleri gidermesi gerekecek.

Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Daniel Dae Kim ve Dallas Liu’dan oluşan kadro, bu ikonik karakterleri hem uzun süredir hayranlarda hem de yeni gelenlerde yankı uyandıracak şekilde hayata geçirme görevine liderlik ediyor.

Beklenti arttıkça izleyiciler, bu sefer Netflix’in canlı aksiyon uyarlamasının sevilen animasyon serisinin hakkını vereceğini umarak Avatar: Son Hava Bükücü’nün 22 Şubat 2024’te vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyor. Ne düşünüyorsun? Lütfen niyetinizi bizimle yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Dergi

haber-tasova.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu