Haber

6’lı masanın adayı kim olacak? Akşener 2 CHP’liye yeşil ışık yaktı: Hayır demeyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk’te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bir süredir merak edilen “2023 seçimlerinde 6’lı masanın adayı kim olacak?” Soruyu yanıtlayan Akşener, adaylığın en güçlü isimlerinden Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na yeşil ışık yaktı.

Meral Akşener’in açıklamalarından detaylar şöyle:

“Cumhur İttifakı sürekli adaylık için didik didik ediyor. Çalışıyoruz. Güçlendirilmiş parlamenter sistem için çalıştık. Bunu kamuoyu ile paylaştık. Geri bildirimlerle yeniden düzenliyoruz. Ana metnimiz bu. anayasal versiyonu çalışıldı bir şey daha yapılıyor. adayı açıklayacağımız gün gün gün sayın erdoğan’a sesleniyorum hemen seçim kararı alsınlar adayı açıklayalım Salı günü İYİ Parti olarak Macaristan seçimlerini de inceledik.Öğrenen bir örgütüz.6 parti farklılıklarımıza saygılıyız.İktisatçı arkadaşlarımız 72 konuya yöneldiler, aday olacak arkadaşımızın seçim beyannamesi.Onlar seçim vaatlerini ve seçim projelerini hazırlıyorlar.Aralık sonunda bitiyor.”

“MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU’NA HAYIR DİYECEĞİZ”

“Tüm seçmenin hem Mansur Bey’e hem de Ekrem Bey’e sevgi ve saygıları var. Masadaki arkadaşlara da söyledim. Mansur Yavaş ile adaylık konusunda rastgele bir görüşme olmadı.”

“TAYİP BEYEFENDİ İSTANBUL’U ASLA VERMEYECEK”

“Yeni cumhurbaşkanı 6’lı masanın adayı olacak. Meclis çoğunluğunu da alacağız. İnanıyorum. İstanbul’u alacağız dediğimde Ankara’daki arkadaşlara sorun tartıştık. Hatta ‘Tayyip’ diyenler oldu. Bey asla vermez.” Bakarız dedim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu