Haber

14 Yaşındaki Çocuğa Cinsel İstismar: 26 Yıl Hapis

Ankara’da AA isimli erkeğin 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. AA’ya 26 yıl 3 aya kadar hapis istemiyle dava açılırken, AA’nın “Annene söyleme” diyerek kızını tehdit ettiği de iddia edildi.

‘Annene söyleme’

Mamak ilçesinde yaşayan MO’nun, annesi LN’nin arkadaşı AA tarafından 2018 yılında Haymana ilçesindeki bir otelin kaplıcasında cinsel istismara uğradığı iddia edildi.

Olayın ardından kızını tehdit eden AA, “Bu aramızda sır olarak kalsın, annene söyleme. Bana söylemezsen sana bir telefon ayarlarım.”

‘Çocuğa cinsel istismar’ suçundan 10 yıldan 26 yıl 3 aya kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

Ardından olayı öğrenen anne, AA’dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine AA hakkında ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan soruşturma başlatıldı. AA, savcılıktaki ifadesinde suçlamaları kesin olarak kabul etmediğini belirterek, “Gittiğimiz yer otel değil kaplıcaydı. Orada yaklaşık 2 saat kaldık. Spada 2 adet havuz bulunmaktadır. Bayan ve erkek kabinleri havuzun yanındadır. LN ve kızı MO havuzda yüzdükten sonra bir süre sonra odaya çıkarak üstlerini giyinip tekrar aşağı indi. Sonra odaya geçip giyindim. Spada ve odada kesinlikle ikisiyle de yalnız değildim” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma tamamlandı ve AA hakkında ‘çocuğa cinsel istismar’ suçundan 10 yıldan 26 yıl 3 aya kadar hapis cezasıyla dava açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu